PARTNERS VOOR KWALITEIT


Dekra  - ISO

Door uw wensen en de technologische kennis van Hirschmann Providers Solutions te combineren, wordt er gewerkt aan een maatoplossing. Geen project is hetzelfde. Omdat u wel altijd mag rekenen op maximale kwaliteit van de geleverde dienst of oplossing, werkt Hirschmann Multimedia met richtlijnen en processen die worden ondersteund door de bedrijfscertificeringen ISO 9001:2008 en VCA van Dekra

 

FHI - Federatie van technologischebranches

De Federatie van technologiebranches (FHI) is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. De federatie functioneert als netwerk en richt zich volgens haar missie op de activiteitenvelden collectieve marketing, individuele dienstverlening en belangenbehartiging voor de ruim zevenhonderd aangesloten bedrijven. Binnen de vier branches bestaan clusters waarin gelijksoortige bedrijven zijn georganiseerd. 

 

Belden

Hirschmann Networks Solutions heeft een jarenlange samenwerking met Belden en mag zich 'Gold Certified Solution Partner' noemen. Voor industriële IP-netwerkoplossingen, kunnen producten van Belden verkozen worden. Van omroep studio's tot industriële bedrijven, voorziet Belden in zeer gespecialiseerde oplossingen. Een toonaangevend bedrijf waar een veelheid van sectoren bedient worden en de focus gelegd wordt op kwaliteit en toepasbaarheid. Bekijk hier het productaanbod van Hirschmann a Belden Brand.


Cofely Noord

Cofely ontzorgt haar klanten met innovatieve, state-of-the-art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency voor de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Cofely draagt zo op een duurzame wijze bij aan een zuiniger gebruik van hulpbronnen, een comfortabel, energiezuinig binnenklimaat en een zo optimaal mogelijke benutting van technische installaties.


LANCOM Systems

LANCOM Systems is producent van betrouwbare en innovatieve netwerkoplossingen voor de commerciële en de publieke sector. Als specialist in high-security netwerkconnectiviteit (VPN) en draadloze netwerken (Wireless LAN), is dit Duitse bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de toonaangevendste leveranciers in Europa. De producten van LANCOM Systems zijn gebaseerd op de laatste standaarden en voorzien in maximale veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

 

Checkpoint

Om u beter van dienst te kunnen zijn met cyber security oplossingen, heeft Hirschmann een partnership met Check Point. Check Point is wereldmarkt leider als het gaat om threat prevention en biedt een zeer breed portfolio bestaande uit hoogwaardige (next generation)  firewalls, endpoint security en integraal security management.

 

Huawei

Het portfolio van Huawei kenmerkt zich door veelzijdigheid, innovativiteit en kwaliteit. Hirschmann Multimedia is Authorized Partner van Huawei. Samen met Huawei biedt Hirschmann Mutlimedia klanten een breed scala van efficiënte en innovatieve netwerkoplossingen.