HOSPITALITY TV – UW GASTEN WORDEN UW AMBASSADEURS

Grotendeels wordt op basis van de kwaliteit van het WiFi-netwerk de keuze gemaakt voor een overnachting bij een bepaalde vakantieparkketen. Is het verblijf naar wens, dan is de kans groot dat uw gasten terugkeren, of nog mooier: u aanraden. Daarmee vormen zij het goedkoopste, maar meest efficiënte marketinginstrument. Uw hotelgasten worden uw onafhankelijke ambassadeurs. Voldoe niet alleen aan hun verwachtingen; overtref ze.

 

BEHEER OP AFSTAND – MIGRATIE EN ONDERHOUD WORDT CENTRAAL AANGESTUURD

Een centraal aangestuurd onderhoudssysteem kan u aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Denk aan de tijd die u uitspaart wanneer onderhoud per woning komt te vervallen. Of aan kostbare IT-technici en service-experts die u niet langer in hoeft te huren voor eerstelijns ondersteuning. Dankzij het gebruiksgemak van dit centraal aangestuurde IPTV-systeem, kan uw personeel zelf de instellingen beheren en personaliseren. Updates, migraties en implementatie van applicaties worden centraal aangestuurd en uitgevoerd op momenten dat uw gasten er geen hinder van ondervinden. Het hospitalitynetwerk is geheel schaalbaar. Leg uw IT-vraagstuk bij de kenners en ervaar hoe HOSPITALITY TV uw bedrijf kan versterken.

 

TOTAL COST OF OWNERSHIP (TCO) MET HOSPITALITY TV

Met de eenmalige investering voor HOSPITALITY TV kiest u voor een toekomstvaste oplossing. Hospitality TV is direct een kostenbesparend middel binnen uw businessplan. U bespaart tijd en personeelsinzet door online ondersteuning. De gebruiksvriendelijke Graphical User Interface (GUI) neemt taken over. U implementeert de menukaart en geeft uw gasten de mogelijkheid een tafel te reserveren, lokale informatie is op te vragen en wellnessarrangementen kunnen gereserveerd worden. Laat uw bezoekers digitaal uitchecken en een taxi bestellen. Taken worden uit handen genomen en direct door uw gasten in de woning geregeld.

Door het slim faciliteren van narrowcasting met bedrijven uit de omgeving, kunt u zelfs extra reclame-inkomsten creëren. Ziet u de mogelijkheden voor u?