HOSPITALITY TV – VOOR EXTRA DIGITALE DIENSTVERLENING

Met steeds meer regelmaat verwachten uw gasten minimaal dezelfde comfort als thuis: Een stabiele (WiFi) internetverbinding, een uitgebreid zenderpakket en films & series on demand op de Full HD-televisie, laptop of tablet. Digitale dienstverlening is belangrijk bij het verkrijgen van de loyaliteit van bezoekers. Creëer daarom niet alleen een thuisgevoel, maar een interactieve totaalbeleving die verwachtingen overtreft.

Digitale serviceverlening begint met het creëren van een stabiel IPTV-netwerk. HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia Solutions biedt realisatie. Het concept stelt door middel van een gebruikersvriendelijke interface in de stijl van uw bungalowpark, vakantiewoningencomplex of recreatiegebied, een totaalaanbod van digitale applicaties via het beeldscherm beschikbaar. Een breed internationaal zenderaanbod, Video on Demand, games en nieuws-, weer- en verkeersinformatie zijn daardoor toegankelijk. Via een koppeling met uw Property Management System (PMS), voegt u gemakkelijk informatie toe omtrent de faciliteiten in uw hotel en de lokale bezienswaardigheden. Kortom: met HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia tilt u de servicebeleving naar een hoger niveau.

 

HOSPITALITY TV – EEN TOEKOMSTVASTE OPLOSSING

Hirschmann Multimedia Solutions biedt in samenwerking met de kabelaar en serviceprovider de componenten om technologieën en protocollen te verbinden. Met HOSPITALITY TV voorziet u elke woning of openbare ruimte van IPTV en high speed internet.


ALLES VOOR EEN OPTIMALE INTERACTIEVE SERVICEVERLENING MET HOSPITALITY TV 

Lees over de partnerships, de omzetting van internetprotocollen, de User Interface, de terugverdientijd (TCO) en bekijk de  referenties.

 

 

IN-ROOM TECHNOLOGIE  - INFORMATIE IN HIGH DEFINITION

Dankzij slimme multimedia oplossingen kan de in-room televisie de meest krachtige tool worden in de communicatie met uw gasten. Verwelkom uw internationale gasten via het beeldscherm in eigen taal en met een aangepast zenderpakket. Verleen informatie over uw bedrijf, de faciliteiten of deel het dagmenu van uw restaurant. Informeer over de lokale bezienswaardigheden en bied nieuws, weer- en verkeersinformatie. Uw gasten genieten van een breed zenderpakket, radio, games en een mediabibliotheek, waar zij ongelimiteerd films en series kunnen kijken. 

Deze digitale faciliteiten wilt u natuurlijk in HD-kwaliteit tonen. Hirschmann Multimedia is premium partner van LG, Philips, Samsung en Sony. In het ruime aanbod van televisietoestellen, tablets of geluidsinstallaties kan Hirschmann Multimedia Solutions u adviseren. Dankzij luxueuze afstandsbedieningen met universele lay-out, ontwikkeld door onze eigen Research & Development-afdeling, kunnen uw gasten intuïtief navigeren in de interfaceomgeving (GUI). Op deze manier kan er een totaalpakket naar uw wensen worden gepresenteerd.

 

 

INTEGRATIE VAN DE MOBIELE DEVICES VAN UW GASTEN

De mobiele telefoon en tablet reizen standaard met uw gasten mee. Hirschmann Multimedia integreert mobiele devices optimaal met de MULTIMEDIALE HOSPITALITY-SUITE. Dankzij de stabiele WiFi-verbinding hebben uw bezoekers direct en storingsvrij toegang tot hun mobiele device met internet. Aan u de mogelijkheid om hen te benaderen met door u gecreëerde content naar wens. Hirschmann Multimedia geeft u de volledige controle over uw narrowcasting activiteiten.

 

 

GEINTEGREERDE RESEARCH & DEVELOPMENT VOOR ‘DIGITAAL COMFORT’

Technische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het expertisecentrum van Hirschmann Multimedia volgt wereldwijde ontwikkelingen op de voet en innoveert deze. Uw gasten ervaren digitaal comfort in een optimale vorm.

 

 

HOSPITALITY TV – IPTV-NETWERK VOOR VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW MULTIMEDIALE SERVICE

Hirschmann Multimedia Solutions biedt flexibele end-to-end oplossingen met HOSPITALITY TV. Ongeacht:

  • Het type ontvangstsignaal – glasvezelverbinding, coax-, en/of satelliet
    (DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2)

  • De daarmee samenhangende technologie – digitaal of analoog, SD of HD

  • Het protocol van de serviceprovider of andere serviceverleners

Met de headend unit (TDX) van Hirschmann Multimedia Solutions wordt elk signaal ontleedt, omgezet of gedempt naar het gewenste in-door-signaal: coax / IP en/of IP wireless of een combinatie daarvan. De ervaren specialisten van ons expertisecentrum zorgen voor een soepele overgang door koppeling met uw managementsystemen. HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia Solutions is geheel naar wens in te richten. Daarnaast stoppen de werkzaamheden niet bij de inbedrijfstelling, maar gaan ze verder met een invulling op maat aan beheer. Op die manier bent u verzekerd van een stabiel systeem waar u op kunt blijven vertrouwen.

 

 

PROJECTMANAGEMENT – HET PROCES IN OVERZICHT

Uw vaste Hirschmann Project Manager adviseert en begeleidt u om een optimaal, stabiel IPTV-netwerk te realiseren. Een uitvoering kan redundant uitgevoerd worden, op zowel reeds bestaande installaties of door ons opgezet naar wens. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat altijd beschikbaar is, ondanks eventuele storingen of onderbreking wegens onderhoud. Het expertisecentrum van Hirschmann Multimedia Solutions stippelt in samenwerking met de betrokken kabelaar en serviceprovider het gehele project voor u uit.

 

 

AANSTURING IPTV VANUIT UW MANAGEMENTSYSTEEM

Op de achtergrond richt het projectteam de software in voor de in-room Graphical User Interface (GUI) op basis van uw wensen en in de stijl van uw bedrijf. Aansluitend dragen we zorg voor de koppeling van de IPTV Middleware met uw Property Management System (PMS) en Content Management Systeem (CMS). Na dit eenmalige traject kunt u zelfstandig het managementsysteem beheren en informatie voor uw gasten toevoegen of wijzigen.