HOSPITALITY TV – IPTV-NETWERK VOOR VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW MULTIMEDIALE SERVICE

Hirschmann Multimedia Solutions biedt flexibele end-to-end oplossingen met HOSPITALITY TV. Ongeacht:

  • Het type ontvangstsignaal – glasvezelverbinding, coax-, en/of satelliet
    (DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2)

  • De daarmee samenhangende technologie – digitaal of analoog, SD of HD

  • Het protocol van de serviceprovider of andere serviceverleners

 

Met de headend unit (TDX) van Hirschmann Multimedia Solutions wordt elk signaal ontleedt, omgezet of gedempt naar het gewenste in-door-signaal: coax / IP en/of IP wireless of een combinatie daarvan. De ervaren specialisten van ons expertisecentrum zorgen voor een soepele overgang door koppeling met uw managementsystemen. HOSPITALITY TV van Hirschmann Multimedia Solutions is geheel naar wens in te richten. Daarnaast stoppen de werkzaamheden niet bij de inbedrijfstelling, maar gaan ze verder met een invulling op maat aan beheer. Op die manier bent u verzekerd van een stabiel systeem waar u op kunt blijven vertrouwen.

 

PROJECTMANAGEMENT – HET PROCES IN OVERZICHT

Uw vaste Hirschmann Project Manager adviseert en begeleidt u om een optimaal, stabiel IPTV-netwerk te realiseren. Een uitvoering kan redundant uitgevoerd worden, op zowel reeds bestaande installaties of door ons opgezet naar wens. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat altijd beschikbaar is, ondanks eventuele storingen of onderbreking wegens onderhoud. Het expertisecentrum van Hirschmann Multimedia Solutions stippelt in samenwerking met de betrokken kabelaar en serviceprovider het gehele project voor u uit.

 

AANSTURING IPTV VANUIT UW MANAGEMENTSYSTEEM

Op de achtergrond richt het projectteam de software in voor de in-room Graphical User Interface (GUI) op basis van uw wensen en in de stijl van uw hotel. Aansluitend dragen we zorg voor de koppeling van de IPTV Middleware met uw Property Management System (PMS) en Content Management Systeem (CMS). Na dit eenmalige traject kunt u zelfstandig het managementsysteem beheren en informatie voor uw gasten toevoegen of wijzigen.

 

NIEUWE INNOVATIEVE APPLICATIES – ALTIJD UP TO DATE

Hirschmann Multimedia werkt constant aan de ontwikkeling van de meest innovatieve applicaties. Zo bent u klaar voor de toekomst.