IN-ROOM-TECHNOLOGIE  - INFORMATIE IN HIGH DEFINITION

Dankzij slimme multimedia oplossingen kan de in-room televisie de meest krachtige tool worden in de communicatie met uw gasten. Verwelkom uw internationale gasten via het beeldscherm in eigen taal en met een aangepast zenderpakket. Verleen informatie over uw bedrijf, de faciliteiten of deel het dagmenu van uw restaurant. Informeer over de lokale bezienswaardigheden en bied nieuws, weer- en verkeersinformatie. Uw gasten genieten van een breed zenderpakket, radio, games en een mediabibliotheek, waar zij ongelimiteerd films en series kunnen kijken. 

Deze digitale faciliteiten wilt u natuurlijk in HD-kwaliteit tonen. Hirschmann Multimedia is premium partner van LG, Philips, Samsung en Sony. In het ruime aanbod van televisietoestellen, tablets of geluidsinstallaties kan Hirschmann Multimedia Solutions u adviseren. Dankzij luxueuze afstandsbedieningen met universele lay-out, ontwikkeld door onze eigen Research & Development-afdeling , kunnen uw gasten intuïtief navigeren in de interfaceomgeving (GUI). Op deze manier kan er een totaalpakket naar uw wensen worden gepresenteerd.

 

Afstandsbedieningen hotellerie

 

INTEGRATIE MET DE MOBIELE DEVICES VAN UW GASTEN

De mobiele telefoon en tablet reizen standaard met uw gasten mee. Hirschmann Multimedia integreert mobiele devices optimaal met de MULTIMEDIALE HOSPITALITY-SUITE. Dankzij de stabiele WiFi-verbinding hebben uw bezoekers direct en storingsvrij toegang tot hun mobiele device met internet. Aan u de mogelijkheid om hen te benaderen met door u gecreëerde content naar wens. Hirschmann Multimedia geeft u de volledige controle over uw narrowcasting activiteiten.

 

GEINTEGREERDE RESEARCH & DEVELOPMENT VOOR ‘DIGITAAL COMFORT’

Technische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het expertisecentrum van Hirschmann Multimedia volgt wereldwijde ontwikkelingen op de voet en innoveert deze. Uw gasten ervaren digitaal comfort in een optimale vorm.