BEHEER OP AFSTAND – MIGRATIE EN ONDERHOUD WORDT CENTRAAL AANGESTUURD

Betere beschikbaarheid van informatie en bewonersgegevens zorgen ervoor dat medische zorgfuncties efficiënter en effectiever ingericht kunnen worden. U behaalt winst op doelmatigheid. Een direct tastbaar voordeel is dat uw bewoners een deel van het administratieve werk van zorgverleners over kunnen nemen. Intakeformulieren of informatieverschaffing over medicijngebruik kan eenvoudig online uitgewisseld worden; de maaltijdkeuze staat voortaan online.

Een centraal aangestuurd onderhoudssysteem kan u aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Denk aan de tijd die u uitspaart wanneer onderhoud per kamer komt te vervallen. Of aan kostbare IT-technici en service-experts die u niet langer in hoeft te huren voor eerstelijns ondersteuning. Dankzij het gebruiksgemak van dit centraal aangestuurde IPTV-systeem, kan uw personeel zelf de instellingen beheren en personaliseren.

Updates, migraties en implementatie van applicaties worden centraal aangestuurd en uitgevoerd op momenten dat uw bewoners er geen hinder van ondervinden. Het CARE TV netwerk is geheel schaalbaar. Leg uw IT-vraagstuk bij de kenners en ervaar hoe CARE TV uw zorginstelling kan versterken.


TOTAL COST OF OWNERSHIP (TCO) MET CARE TV

Met de eenmalige investering voor CARE TV kiest u voor een toekomstvaste oplossing. CARE TV is direct een kostenbesparend middel binnen uw businessplan. U bespaart tijd en personeelsinzet door online ondersteuning. De gebruiksvriendelijke Graphical User Interface (GUI) neemt taken over.