NETWERKOPLOSSINGEN VOOR ZORGINSTELLINGEN OP MAAT

Digitalisering in de zorg kan veel opleveren: zowel in efficiëntie als effectiviteit in de samenwerking, informatie-uitwisseling of informatie-verrijking. Dankzij meer dan tien jaar ervaring als consultant kan Hirschmann Multimedia Solutions u ontzorgen op het gebied van techniek, zonder verlies van controle over uw gebouwgenerieke systemen. In nauwe samenwerking met kabelaars en serviceproviders treedt Hirschmann Multimedia op als partner voor het technisch ontwerp van de gewenste opstelling. Onze consultants en technisch specialisten denken mee op uiteenlopende onderwerpen op IT en ICT-gebied:

 

 • Een betrouwbare en stabiele digitale infrastructuur

 • Samenstelling van zenderpakketten

 • Wijze van het ophangen van televisietoestellen

 • Gebruikersvriendelijke en desinfecteerbare afstandsbedieningen

 • Grootschalige migratieprojecten, zoals facturatiemogelijkheden per sms-dienst of kraskaart en maaltijdkeuze online

 • Tablet TV

 • Bring-Your-Own-Device toepassingen

 

Hirschmann Multimedia is premium partner van LG, Philips, Samsung en Sony. In het ruime aanbod van televisietoestellen, tablets of geluidsinstallaties kan Hirschmann Multimedia Solutions u adviseren. Door middel van gebruikersvriendelijke middelen, zoals seniorvriendelijke afstandsbedieningen en aangepaste Nederlandstalige handleidingen, worden bewoners zorgvuldig geïnformeerd en kunnen zij zelfstandig navigeren in de interfaceomgeving (GUI). De afstandsbedieningen zijn desinfecteerbaar en dus perfect toepasbaar in de zorgsector.

 

ALLES VOOR EEN OPTIMALE INTERACTIEVE SERVICEVERLENING MET CARE TV 

Lees meer over de partnerships, de omzetting van internetprotocollen, de User Interface, de terugverdientijd (TCO) en bekijk de  referenties.

 

IPTV-NETWERK VOOR VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW MULTIMEDIALE SERVICE

Hirschmann Multimedia Solutions biedt flexibele end-to-end oplossingen. Ongeacht:

 • Het type ontvangstsignaal – glasvezelverbinding, coax-, en/of satelliet
  (DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2)

 • De daarmee samenhangende technologie – digitaal of analoog, SD of HD

 • Het protocol van de serviceprovider of andere serviceverleners

Met de headend unit (TDX) van Hirschmann Multimedia Solutions wordt elk signaal ontleedt, omgezet of gedempt naar het gewenste in-door-signaal: coax / IP en/of IP wireless of een combinatie daarvan. De ervaren specialisten van ons expertisecentrum zorgen voor een soepele overgang door koppeling met uw managementsystemen. CARE TV van Hirschmann Multimedia Solutions is geheel naar wens in te richten. Daarnaast stoppen de werkzaamheden niet bij de inbedrijfstelling, maar gaan ze verder met een invulling op maat aan de onderhoud. Op die manier bent u verzekerd van een stabiel systeem waar u op kunt blijven vertrouwen.

 

PROJECTMANAGEMENT – HET PROCES IN OVERZICHT

Uw vaste Hirschmann Project Manager adviseert en begeleidt u om een optimaal, stabiel IPTV-netwerk te realiseren. Een uitvoering kan redundant uitgevoerd worden, op zowel reeds bestaande installaties of door ons opgezet naar wens. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat altijd beschikbaar is, ondanks eventuele storingen of onderbreking wegens onderhoud. Het projectteam van Hirschmann Multimedia Solutions stippelt in samenwerking met de betrokken kabelaar en serviceprovider het gehele project voor u uit.