CONTACT


Volg Hirschmann

NL     BE      EN     

BEHEER OP AFSTAND – MIGRATIE EN ONDERHOUD WORDT CENTRAAL AANGESTUURD

Betere beschikbaarheid van informatie en patiëntgegevens zorgen ervoor dat medische zorgfuncties efficiënter en effectiever ingericht kunnen worden. U behaalt winst op doelmatigheid. Een direct tastbaar voordeel is dat patiënten een deel van het administratieve werk van zorgverleners over kunnen nemen. Intakeformulieren of preoperatieve informatieverschaffing en screening kunnen eenvoudig digitaal uitgewisseld worden; de maaltijdkeuze staat voortaan online.

En centraal aangestuurd onderhoudssysteem kan u aanzienlijke kostenbesparing opleveren. Denk aan de tijd die u uitspaart wanneer onderhoud per bed komt te vervallen. Of aan kostbare IT-technici en service-experts die u niet langer in hoeft te huren voor eerstelijns ondersteuning. Dankzij het gebruiksgemak van dit centraal aangestuurde IPTV-systeem, kan de IT-afdeling zelf de instellingen beheren en personaliseren.

 

Updates, migraties en implementatie van applicaties worden centraal aangestuurd en uitgevoerd op momenten dat uw patiënten er geen hinder van ondervinden. Het CARE TV netwerk is geheel schaalbaar. Leg uw IT-vraagstuk bij de kenners en ervaar hoe CARE TV uw ziekenhuis kan versterken.


TOTAL COST OF OWNERSHIP (TCO) MET CARE TV

Met de eenmalige investering voor CARE TV kiest u voor een toekomstvaste oplossing. CARE TV is direct een kostenbesparend middel binnen uw businessplan. U bespaart tijd en personeelsinzet door online ondersteuning. De gebruiksvriendelijke Graphical User Interface (GUI) neemt taken over.