STABIELE DATANETWERKEN – VEILIG EN TOEKOMSTVAST

Hirschmann Multimedia Solutions geeft invulling aan de specifieke, multimediale uitdagingen die er zijn bij de uitrol van een bestaand of nieuw systeem in een ziekenhuis. Te denken is aan hybride, modulaire installaties om een soepele migratie van een bestaand systeem naar een nieuwe oplossing mogelijk te maken. Hirschmann Multimedia Solutions adviseert u, In nauwe samenwerking met kabelaars en serviceproviders, op uiteenlopende onderwerpen op IT en ICT-gebied:

 

 • Een betrouwbare en stabiele digitale infrastructuurTablet TV voor ziekenhuizen

 • Samenstelling van zenderpakketten

 • Wijze van het ophangen van televisietoestellen

 • Gebruikersvriendelijke en desinfecteerbare afstandsbedieningen

 • Grootschalige migratieprojecten, zoals facturatiemogelijkheden per sms-dienst of kraskaart en maaltijdkeuze online

 • Tablet TV

 • Bring-Your-Own-Device toepassingen

 

 

Hirschmann Multimedia is premium partner van LG, Philips, Samsung en Sony. In het ruime aanbod van televisietoestellen, tablets of geluidsinstallaties kan Hirschmann Multimedia Solutions u adviseren. Dankzij hygiënische afstandsbedieningen met universele en zeer gebruikersvriendelijke lay-out, ontwikkeld door onze eigen Research&Development-afdeling, kunnen uw patiënten navigeren in de interfaceomgeving (GUI). De afstandsbedieningen zijn desinfecteerbaar en dus perfect toepasbaar in de zorgsector.

 

ALLES VOOR EEN OPTIMALE INTERACTIEVE SERVICEVERLENING MET CARE TV

Lees meer over de partnerships, de omzetting van internetprotocollen, de User Interface, de terugverdientijd (TCO) en bekijk de  referenties.

 

IPTV-NETWERK VOOR VOLLEDIGE CONTROLE OVER UW MULTIMEDIALE SERVICE

Hirschmann Multimedia Solutions biedt flexibele end-to-end oplossingen. Ongeacht:

 

 • Het type ontvangstsignaal – glasvezelverbinding, coax-, en/of satelliet
  (DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2)

 • De daarmee samenhangende technologie – digitaal of analoog, SD of HD

 • Het protocol van de serviceprovider of andere serviceverleners

 

Met de headend unit (TDX) van Hirschmann Multimedia Solutions wordt elk signaal ontleedt, omgezet of gedempt naar het gewenste in-door-signaal: coax / IP en/of IP wireless of een combinatie daarvan. De ervaren specialisten van ons expertisecentrum zorgen voor een soepele overgang door koppeling met uw managementsystemen. CARE TV van Hirschmann Multimedia Solutions is geheel naar wens in te richten. Daarnaast stoppen de werkzaamheden niet bij de inbedrijfstelling, maar gaan ze verder met een invulling op maat aan beheer. Op die manier bent u verzekerd van een stabiel systeem waar u op kunt blijven vertrouwen.

 

PROJECTMANAGEMENT – HET PROCES IN OVERZICHT

Uw vaste Hirschmann Project Manager adviseert en begeleidt u om een optimaal, stabiel IPTV-netwerk te realiseren. Een uitvoering kan redundant uitgevoerd worden, op zowel reeds bestaande installaties of door ons opgezet naar wens. Op deze manier bent u verzekerd van een systeem dat altijd beschikbaar is, ondanks eventuele storingen of onderbreking wegens onderhoud. Het expertisecentrum van Hirschmann Multimedia Solutions stippelt in samenwerking met de betrokken kabelaar en serviceprovider het gehele project voor u uit.