EVENTS

Cebeo Technologie 2017

Sneller, veiliger en gemakkelijker installeren met een maximale kwaliteit.

TRIPLE EXCELLENCE tijdens Cebeo Technologie 2017.


DRIE INNOVATIEVE KOPLOPERS IN HUN BRANCHE. - ALLE DRIE HEBBEN ZE EEN ONVOORWAARDELIJKE KWALITEIT ALS FUNDAMENT. DAAROM PAKTEN HIRSCHMANN MULTIMEDIA, PREFLEX® EN ROLL..PROFI SAMEN UIT OP DE PROFESSIONELE BEURS VAN CEBEO ONDER DE OVERKOEPELENDE NAAM ‘TRIPLE EXCELLENCE’.

DE PRODUCTEN, VISIE EN MISSIE MATCHEN PERFECT. ZOWEL INDIVIDUEEL ALS SAMEN HEBBEN ZE ÉÉN UITGESPROKEN DOEL: HET WERK VAN DE INSTALLATEUR SNELLER, VEILIGER EN GEMAKKELIJKER MAKEN MET EEN SUMMUM AAN KWALITEIT.

 

DRIEMAAL UITMUNTEND

Hirschmann Multimedia – Loopt voorop met innovatieve multimediaproducten voor coaxinstallaties en industriële verbindingen. Onderdelen van hun meerwaarde voor de installateur en de eindgebruiker zijn kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, energie-efficiëntie en (brand)veiligheid. Het bieden van installatiegemak en service is hun passie.
 

Preflex®, the original – Zet de toon in voorbedrade buizen voor tal van toepassingen, waaronder ook deze waar Hirschmann Multimedia in uitblinkt. "work Fast. be Smart. think Genius." is hun motto. Naast een compleet aanbod uit voorraad leverbare combinaties biedt Preflex® verregaand maatwerk aan, van originals die afgestemd zijn op specifieke projecten tot sterke staaltjes customised co-development.


Roll..Profi – Is de referentie voor performante kabelafwikkelsystemen. Net als Preflex® is Roll..Profi een onbetwiste ‘original’. Hun kabelafrolsystemen zijn bestemd voor intensief gebruik in industriële omgevingen, zowel binnen als buiten. Door de robuuste componenten zijn ze gegarandeerd duurzaam. De vernieuwende kijk op veiligheid en ergonomie vertaalt zich in installatiecomfort, veiligheid en kwaliteit. Preflex® is exclusief verdeler van Roll..Profi in Belux.

 

Cebeo Technologie 2017

Cebeo Technologie is een tweejaarlijkse professionele beurs voor de elektrotechnische industrie (dit jaar uitgebreid tot 13.000 m2). De beurs vond plaats in Brussels Expo op 16, 17 en 18 mei 2017 (van 14.00 tot 22.00 uur).

De stand van Triple Excellence (in Hall 3, stand 225) werd bezocht door vele bezoekers.

NIEUWS
EVENTS