EVENTS

Power over Ethernet als alternatieve stroomvoorziening

Als u PoE aan uw netwerk wilt toevoegen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo dient u te beschikken over een goede inventarisatie van uw netwerk en is het belangrijk dat u weet hoeveel stroom elk apparaat nodig heeft. Een IP camera vereist bijvoorbeeld meer stroom dan een sensor. Ook dient alle apparatuur, bekabeling en randapparatuur in het netwerk PoE geschikt te zijn.

Wanneer niet alle apparatuur PoE geschikt is, kunt u gebruik maken van industriële PoE injectoren om snel en eenvoudig het gewenste resultaat te bereiken. Deze injectoren leveren PoE aan netwerkapparatuur zonder vervanging van de bestaande Ethernet switches of de aankoop een stand alone stroomvoorziening. Een oplossing die zowel praktisch als kostenefficiënt is. U hoeft slechts één infrastructuur te beheren.


power-over-ethernet


Wilt u meer weten over hoe uw netwerk geschikt wordt voor PoE? Informeer naar de mogelijkheden via networksolutions@hirschmann.nl.

Meer weten over hoe u storingen in uw netwerk aanpakt of welke voorzorgsmaatregelen u het best in acht kan nemen bij het maken van een externe verbinding? Lees de nieuwsbrief van Network Solutions.

 

NIEUWS
EVENTS