EVENTS

Switch gericht op de toekomst

De GREYHOUND 1040 Ethernet Switch stelt u in staat om wijzigingen uit te voeren terwijl processen niet onderbroken worden. Deze robuuste switches beschikken over een flexibel, modulair ontwerp en zijn toekomstbestendig. De switches zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar bandbreedte en Power over Ethernet (PoE). De GREYHOUND 1040 switches zijn ideaal voor gebruik binnen netwerken voor snelwegen, bruggen, sluizen en tunnels. Maar ook zijn de switches uitermate geschikt voor passagiers-, informatiesystemen en gebruik binnen de procesindustrie.

 

HIGH PERFORMANCE GIGABIT ETHERNET SWITCH

De GREYHOUND 1040 is de eerste Ethernet Switch in de industrie met 2,5 Gigabit Ethernet fiber poorten, welke naar verwachting een toekomstige IEEE standaard zal worden. De switch biedt plaats aan maximaal 28 Gigabit Ethernet poorten. Zo kunt u de bandbreedte van uw netwerk op een gebalanceerde en kosteneffectieve manier laten groeien.

 

greyhound-gigbit-switch-hirschmann

De Ethernet Switch integreert naadloos met Hirschmann's RSP(E) / MSP productlijnen en is voorzien van het uitgebreide Hirschmann-besturingssysteem; HiOS. De GREYHOUND 1040 Ethernet Switch voorziet ook in Power over Ethernet (PoE) en PoE+ ondersteuning.

Lees ook de productintroductie van de GREYHOUND 1040 Ethernet Switch voor meer informatie.

NIEUWS
EVENTS