EVENTS

Eén adres voor een totale netwerkoplossing

De afgelopen jaren heeft Hirschmann Network Solutions het portfolio behoorlijk uitgebreid met diverse hoogwaardige merken. Door onze jarenlange ervaring in projecten van diverse omvang, weten we welke wensen en behoeften er leven.

Wij adviseren een oplossing op basis van uw wensen, in plaats van enkel op een merk. Op die manier sluiten de oplossingen nog beter aan bij uw plannen. Voor elk budget is een passende oplossing met de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor de industriële organisatie van morgen. Informeer vandaag nog naar onze producten en merken.

Omdat technologische ontwikkelingen zich in hoog tempo opvolgen, houden wij u op de hoogte van productontwikkelingen voor industriele netwerkoplossingen. Een voorbeeld van een product dat speciaal is ontwikkeld om duurzaam, onder robuuste omstandigheden te presteren is de Gecko switch van Hirschmann™.


GECKO 4TX LITE MANAGED INDUSTRIAL ETHERNET RAIL-SWITCH

De GECKO switch van Hirschmann™ combineert managed en unmanaged in één apparaat en is zeer geschikt voor het gebruik in kleinere netwerkomgeving, of in de accesslaag bij grotere netwerkinstallaties.

Voor de veeleisende industriële klant die op zoek is naar een kosten efficiënte oplossing, biedt de GECKO een vereenvoudigd management en een hoge netwerkbeschikbaarheid. Ondanks zijn ogenschijnlijk eenvoudige opbouw, voorziet de GECKO toch in snelle verbindingsredundantie op basis van RSTP, een veilig management op basis van HTTPS en SNMPv3, maar ook poortdiagnose en Quality of Service. De switch functioneert ‘plug and play’ en is eenvoudig te configureren via een webinterface.Meer productinformatie.

NIEUWS
EVENTS