PROCESINDUSTRIE

 

Binnen de procesindustrie worden zware eisen gesteld aan het datanetwerk. Steeds meer toepassingen maken gebruik van het datanetwerk voor het uitlezen en besturen van verschillende diensten. Tegelijkertijd biedt het Industrial Internet of Things (IIoT) een groot potentieel. Maar een bedrijfskritische omgeving vraagt ook om een specialistische aanpak en een datanetwerk met een hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid. 

 

Wilt u specialistische kennis inschakelen bij het ontwerpen, vervangen of migreren van uw netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hirschmann Multimedia treedt op als merkonafhankelijke specialist om de meest optimale netwerkoplossing te realiseren. Onze specialisten zorgen voor een toekomstvast, optimaal functionerend en kostenefficiënt bedraad of draadloos datanetwerk voor de procesindustrie.

 

INDUSTRIAL CYBER SECURITY

Hirschmann Network Solutions adviseert en realiseert graag een optimale beveiliging van uw netwerk. Onze specialisten leggen mogelijke beveiligingsrisico’s snel bloot en brengen een gedegen advies uit over de inzet van cyber security producten en diensten.

 

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Hirschmann Network Solutions is bekend met de specifieke richtlijnen en certificeringen die gelden binnen de procesindustrie en beschikt over de volgende certificeringen:

 

  • ISO 9001:2015
  • VCA**

 

Daarnaast zijn de specialisten van Hirschmann Network Solutions individueel opgeleid voor:

 

  • NEN3140 (VOP)
  • Veilig werken langs de weg
  • Veilig klimmen werken op hoogte
  • ISA99
  • VCA

 

Voor netwerken binnen de procesindustrie maakt Hirschmann Network Solutions gebruik van de volgende partners:

 

 

Belden/ Hirschmann
Gold Certified Solution Partner

 

Siemens
Erkend Partner

 

Huawei
 Authorized Partner

         

 

 

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de oplossingen of producten van Hirschmann Network Solutions? Neem contact op. Onze specialisten vertalen graag uw vraagstuk naar een innovatieve en kostenefficiënte oplossing. Bekijk ook de referenties van onze reeds gerealiseerde projecten.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Hirschmann Network Solutions houdt u graag op de hoogte van nieuwe (product)ontwikkelingen voor industriële netwerkoplossingen. Schrijf u vandaag nog in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

NIEUWS
Events