F-CONNECTOREN

Hoe installeert u de Hirschmann CATV Push On F-connector, de QFC 5? 

De CATV Push On F-connector (QFC 5) is geschikt voor alle coaxkabels met een diameter van 7 mm zoals o.a. de KOKA 9 Eca, KOKA 799 Eca en KOKA TRI 6 B2ca. Na het strippen van de coaxkabel is de connector dankzij de Push On technologie super snel aan te sluiten op F-aansluitingen van versterkers, verdelers en multitaps. Deze F-connector heeft een hoge afschermingsgraad om ongewenste signalen buiten te houden. Bij toepassing van de KOKA 9 Eca coaxkabel is de verbinding 4G (LTE) proof. De QFC 5 F-connector voldoet aan de kwaliteitseisen van Kabel Keur. 

Hoe installeert u de Hirschmann POFC 070 F-connector?

F-connector push on is geschikt voor coaxkabels met een diameter van 7 mm zoals o.a. KOKA 799 Eca maar ook voor coax 12, H105 of kabel met gelijke buitendiameter. Deze connector kan toegepast worden in kleine, maar ook grote gebouwgebonden CAI-installaties waarbij ook de aanvullende eisen van kabelexploitanten van toepassing zijn. Na aanstrippen met correct gereedschap eenvoudig op de kabel te drukken. Voldoet aan alle eisen van de grote kabelexploitanten. Deze F-connector is Kabel Keur goedgekeurd.  

COMPRESSIE F-CONNECTOR

Hoe installeert u de Hirschmann compressie F-connector?

Hieronder vindt u de montagevideo voor de compressie F-connector voor 7 mm kabel zoals de KOKA 9 Eca of KOKA 799 Eca coaxkabel. Deze connector kan toegepast worden in kleine, maar ook grote gebouwgebonden CAI-installaties. Na aanstrippen van de coaxkabel, kan de F-connector eenvoudig op de coaxkabel gemonteerd worden.U kunt deze daarna met een compressietang fixeren op de coaxkabel. De compressie F-connector voldoet aan alle eisen van de grote kabelexploitanten.

KRIMP F-CONNECTOR

Hoe installeert u de Hirschmann SFC 012 F-connector?

F-connector krimp met vaste bus 7 mm, voor o.a. KOKA 799 Eca, maar ook voor coax 12, H105 of kabel met gelijke buitendiameter. Deze connector kan toegepast worden in kleine, maar ook grote gebouwgebonden CAI installaties. Na aanstrippen met correct gereedschap eenvoudig op de kabel te monteren met daarvoor geschikte krimptang. Voldoet aan alle eisen van de grote kabelexploitanten.

NIEUWS
EVENTS