MONTAGE VAN COAXKABELS

HOE INSTALLEERT U DE HIRSCHMANN KOKA 9 Eca COAXKABEL?

De KOKA 9 Eca coaxkabel kenmerkt zich door een hoge drievoudige afscherming en een laag signaalverlies (demping). Hierdoor wordt een optimale afscherming tegen 4G (LTE) signalen geboden. Deze coaxkabel is zeer geschikt voor toepassing in kleine, middelgrote en grote gebouwgebonden CAI en satellietsystemen. Door het lage signaalverlies kunnen grote afstanden overbrugd worden. De coaxkabel is voorzien van een meteraanduiding en is bijzonder flexibel, zodat deze eenvoudig geïnstalleerd kan worden. De KOKA 9 Eca coaxkabel voldoet aan de kwaliteitseisen van Kabel Keur

 

Coaxkabels (met een diameter van 7 mm zoals de KOKA 9 Eca) zijn eenvoudig te strippen met toepassing van de CST 5 kabelstipper. Bij deze kabelstripper zitten standaard twee verwisselbare snijblokjes* met een afmeting van 6/10 mm en 10/10 mm. Hierdoor is het strippen van de coaxkabel uitermate geschikt voor IEC-connectoren, F-connectoren en diverse wandcontactdozen. Correcte montage is van belang voor de kwaliteit van uw multimedia netwerk. De kabelstripper bevat een borsteltje waardoor de braiding (afscherming) gemakkelijk is om te buigen. De afmeting van de gestripte coaxkabel is gemakkelijk af te lezen met behulp van het liniaal aan de bovenzijde van de kabelstripper. 

*Snijblokjes zijn per set (2 stuks) los verkrijgbaar.

Heeft u geen kabelstripper tot uw beschikking bekijk dan deze montagefilm voor het strippen van een coaxkabel met een stanleymes.

 

NIEUWS
EVENTS